Vox reuneix 10.000 persones amb un missatge contra l'independentisme i la immigració

En un acte al Palau de Vistalegre de Madrid, també ha reclamat, entre altres coses, derogar totes les lleis d'ajuda a la dona
Redacció Actualitzat
TEMA:
Vox

Vox ha omplert aquest diumenge el Palau de Vistalegre de Madrid amb la vista posada a aconseguir representació parlamentària a les pròximes eleccions.
Eliminar Catalunya com a comunitat autònoma, il·legalitzar tots els partits que busquin la independència, derogar la llei de violència de gènere, deportar els immigrants il·legals o instaurar la cadena perpètua, són algunes de les cent mesures que ha presentat el partit d'ultradreta.

 

 

Els atacs contra Catalunya han enfervorit els presents, les més de 10.000 persones, segons l'organització, que han omplert el Palau.

La cançó "Que viva España" donava la benvinguda als assistents, que trobaven una bandera espanyola als seus seients. L'ambient s'escalfava i arribava la xirigota contra Puigdemont, que aviat trepitjaven els crits d'"A por ellos" i "Puigdemont a la presó".

 

 

De fet, els parlaments els ha obert la representant de Madrid, Rocío Monasterio, d'aquesta manera:

"Que no vinguin els 'correctitos' a dir-nos que som turbes per cridar 'Puigdemont, a la presó'. Ho cridem: 'Puigdemont, a la presó."

Monasterio donava pas a les mesures que presenta Vox com a programa electoral. La primera: suspendre l'autonomia de Catalunya, que ha estat l'ase dels cops de tots els discursos, entre l'entusiasme dels assistents. Ho resumia el president de Vox, Santiago Abascal:

"L'Espanya viva vol que se suspengui de manera indefinida l'autonomia de Catalunya, vol que es detinguin els colpistes, inclòs Quim Torra, que se'ls jutgi, se'ls processi i se'ls enviï a la presó. Vol que s'il·legalitzin els partits separatistes i vol que es dissolguin els Mossos d'Esquadra. I vol que es desmantelli, d'una vegada per totes, i es posi al seu lloc aquest nefast estat de les autonomies."

 

 

Una altra mesura que han proposat és derogar totes les lleis d'ajuda a la dona:

"Vox ve a derogar totes les lleis de gènere, a recuperar també la dignitat de les dones, perquè ens volen humiliar amb polítiques de quotes."

També hi ha hagut discursos contra l'avortament, l'eutanàsia i fins i tot contra el foment de la bicicleta a les ciutats. I en defensa de la família tradicional i de la deportació dels immigrants. També proposen derogar la Llei de Memòria Històrica.

Vox fa gala de les enquestes que els donen entrada en alguns parlaments i fins i tot al Congrés.

ARXIVAT A:
Vox
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut