Donald Trump en el míting a Harrisburg, Pennsilvània. Reuters

Trump planta la premsa i presumeix davant els seus fidels dels 100 dies de govern

Assegura que ha complert amb les promeses de campanya i torna a carregar contra els mitjans i els periodistes
Redacció Actualitzat

Donald Trump ha celebrat els seus primers 100 dies a la Casa Blanca amb un bany de masses a Harrisburg, Pennsilvània.

Envoltat dels seus seguidors més incondicionals i presumint d'un balanç provisional molt productiu, Trump ha assegurat que ha complert una promesa rere l'altra i ha reiterat els seus tradicionals atacs a la premsa, a la qual considera allunyada de la realitat.

El president nord-americà manté les promeses de la campanya i diu que si encara no n'ha aplicat més és per l'herència rebuda de l'administració Obama. També ha reiterat que complirà la promesa de construir el mur de Mèxic i que renegociarà els tractats de lliure comerç.

"De debò, l'anterior govern ens va deixar un autèntic desastre!"

En un discurs d'una hora, Trump s'ha mostrat feliç d'estar lluny de Washington on, a aquella mateixa hora, es feia el tradicional sopar de corresponsals a la Casa Blanca, en el qual ha rebutjat participar. Ha tornat a carregar contra els mitjans, que ell qualifica de "fake media", i ha arribat a dir que els periodistes són "una desgràcia":

"Un nombrós grup d'actors de Hollywood i periodistes de Washington celebren junts el sopar de corresponsals de la Casa Blanca sense el president. Per què no avaluem els 100 dies de la premsa, què us sembla? Com bé sabeu, són un desastre!"

 

El president nord-americà ha refusat les crítiques de la premsa sobre els suposats fracassos dels seus primers 100 dies i ha anunciat noves batalles que també guanyarà :

"Els mitjans convencionals rebutgen publicar la nostra llarga llista d'èxits, incloent la signatura de 28 lleis, fronteres fortes i molt optimisme!"

Més enllà d'aquest dur atac a la premsa, l'acte ha tingut un format pràcticament idèntic als de la campanya. Pennsilvània és un estat clau per a Donald Trump i ja li va donar la victòria el novembre passat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut