Un dels cotxes implicats en l'accident a l'N-340, al costat d'un vehicle dels Mossos (ACN)

Tres morts i tres ferits en dos accidents de trànsit al començament del cap de setmana llarg

Aquest últim cap de setmana a cavall entre el maig i el juny suma el dilluns de festa en moltes poblacions de Catalunya
Redacció Actualitzat

Dos accidents de trànsit a Seròs i Santa Margarida i els Monjos deixen un balanç tràgic en l'inici del cap de setmana llarg de maig. A Santa Margarida dues persones han mort i tres més han resultat ferides en un xoc múltiple a l'N-340. A Seròs, un conductor ha mort en sortir de la carretera LP-7041.

L'accident a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès, ha passat al quilòmetre 1.208, en sentit Girona. Entre les 2 i les 3 de la tarda, tres cotxes i una motocicleta han topat per causes que encara s'estan investigant.

Dues persones han mort. Hi ha tres ferits, que han estat traslladats a l'Hospital de Vilafranca del Penedès.

El sinistre ha obligat a tallar l'N-340 durant gairebé dues hores i a fer desviaments senyalitzats. Des d'un quart de cinc de la tarda, en aquest punt es dóna pas alternatiu als vehicles en tots dos sentits de la marxa.

Tercera víctima a Seròs

A Seròs, al Segrià, una persona ha mort en sortir de la carretera el cotxe que conduïa. El vehicle s'ha incendiat. Els fets han passat cap a les 18.30 al quilòmetre 14 de la carretera LP-7041.

Aquest últim cap de setmana a cavall entre el maig i el juny suma el dilluns de festa en moltes poblacions de Catalunya. S'espera que per Barcelona hi hagi un moviment de més de mig milió de vehicles.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut