SZA (Reuters)

Sephora tancarà un dia als Estats Units per un incident racista amb la cantant SZA

La multinacional francesa farà una formació sobre diversitat a tots els seus empleats aquest dimecres
Xevi Miró Actualitzat
TEMA:
Racisme

Sephora, la cadena de cosmètics francesa, tancarà per un dia totes les seves botigues dels Estats Units aquest dimecres. Després de rebre una queixa per part de SZA, una artista pop negra que els va acusar de tractar-la malament pel seu color de pell, han decidit que tot el seu personal haurà de rebre una formació en "diversitat".

A més de les botigues, que n'hi ha més de 400, també es tancaran les oficines i els centres de distribució.
 

La botiga de Sephora a Calabasas (Google Maps)


El passat 30 d'abril, SZA, cantant de soul modern, nominada als Grammys, va anar al Sephora de Calabasas, als afores de Los Angeles, i una treballadora va trucar a seguretat perquè, segons ella, SZA estava robant. La cantant i la treballadora de Sephora van estar parlant una estona i SZA ho va penjar a Twitter, amb humor, però denunciant un comportament racista:

 

Hola, SZA. Ens sap greu assabentar-nos de la teva experiència a la nostra botiga de Calabasas i agraïm que ens ho hagis dit. Volem que sàpigues que ens prenem les queixes com aquesta amb molta seriositat i que estem treballant de manera activa amb els nostres treballadors per resoldre la situació de manera immediata.

 

A mitjans de maig, l'empresa va llançar una campanya en què es potencia la diversitat entre els seus clients i el seu staff.

 

 

Precisament, Sephora té una línia de productes esponsoritzada per Rihanna, una altra cantant de soul/R&B.

SZA va publicar al juny del 2017 el seu primer disc, "CTRL", considerat un dels millors de l'any en la categoria de soul i R&B i nominat a quatre Grammys.

Aquesta campanya de conscienciació és similar a la que va fer Starbucks fa tot just un any. La cadena de cafeteries dels Estats Units va decidir tancar les seves botigues de tot el país perquè tots els seus empleats fessin un curs per prevenir la discriminació racial.

 

 

ARXIVAT A:
Racisme
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut