Renfe, metro i Aerobús reforcen el servei cap a l'aeroport de Barcelona per la vaga de taxis

Hi haurà la mateixa freqüència que els dies laborables i el doble de punts de venda de bitllets a l'estació de l'aeroport
Actualitzat

Per intentar pal·liar els efectes de la vaga de taxistes, els serveis de transport que arriben a l'aeroport estan reforçant la freqüència i l'atenció al públic. Renfe ha augmentat un 25% el nombre de places a l'R2 nord, amb 9.000 places més del servei habitual.

Pel que fa al govern ha decidit reforçar el tram de la línia 9 del metro que connecta Barcelona i l'aeroport del Prat. Hi haurà la mateixa freqüència que els dies laborables i el doble de punts de venda de bitllets a l'estació de l'aeroport. 

També s'ha reforçat el servei de l'Aerobús, amb més vehicles i personal. A més, s'ha traslladat l'inici i final de trajecte d'aquest servei de plaça Catalunya a plaça Espanya per esquivar les protestes dels taxistes.

Per si fossin necessaris serveis especials, Renfe també ha mobilitzat trens de reserva a l'Estació de França i a l'Hospitalet. 

Tot plegat, després de dos dies de vaga dels taxistes, que divendres, en plena operació sortida, van provocar llargues cues per poder agafar un transport

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut