Renfe ofereix des d'aquesta setmana wifi de pagament a l'AVE Madrid-Sevilla

Renfe estrena wifi als AVE de Madrid a Sevilla

S'oferirà un servei bàsic per dos euros i un altre de "premium" per quatre que permetrà disposar de fins a tres dispositius amb una velocitat de 100 megues
Redacció Actualitzat

A partir de demà, els usuaris dels trens AVE podran tenir connexió sense fils als combois. És una antiga reivindicació dels viatgers dels trens d'alta velocitat. 

Però, per ara, només en podran gaudir els usuaris de la línia d'alta velocitat Madrid-Sevilla. I no serà un servei gratuït: tindrà un cost d'entre 2 i 4 euros per viatge. S'oferiran dos serveis, un de bàsic i un de "premium". En la segona opció es facilitarà l'accés a diferents continguts d'informació i entreteniment, i fins i tot es podrà fer el seguiment de retransmissions televisives en directe. A més, el servei "premium" permetrà la connexió de fins a tres dispositius amb una velocitat de 100 megues. 

A partir del 2017, Renfe estendrà el servei a la resta de línies d'AVE. Segons anuncia la companyia, la segona línia on s'instal·larà connexió sense fils a internet serà la que uneix Madrid i Barcelona. 

En les últimes setmanes, Renfe ha fet proves de wifi amb uns 150 usuaris que hi han tingut accés lliure. Com a dada curiosa, el 80% dels usuaris han estat dones i les connexions han estat majoritàriament per veure pel·lícules i sèries "online" i per consultar el WhatsApp i el correu electrònic. 

Per poder accedir al servei de wifi caldrà que els usuaris es descarreguin l'aplicació PlayRenfe als dispositius mòbils. Des d'aquesta aplicació ja es podran conectar a wifi i triar entre el servei bàsic o el "premium". 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut