Puigdemont demana a la CUP que respecti el que van escollir 1,6 milions de persones

Puigdemont demana coherència en les negociacions de Junts pel Sí i la CUP, i recorda que els ciutadans no perdonaran que no hi hagi un acord
Redacció Actualitzat

L'alcalde de Girona i president de municipis per la independència, Carles Puigdemont, demana coherència en les negociacions de Junts pel Sí i la CUP, i recorda que els ciutadans no perdonaran que no hi hagi un acord.

El també president de l'Associació de Municipis per la Independència, Carles Puigdemont, demana a la CUP que es tingui en compte que més d'un miló i mig d'electors van decidir el 27-S qui havia de liderar el procés.

"Més d'1,6 milions de persones tenien clar qui volien que estigués al front d'aquest procés"

En "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Carles Puigdemont diu que des de l'AMI no veuen malament la proposta de la CUP de fer actes de desobediència. Però creu que, ara, la prioritat és detallar el full de ruta cap a un nou estat.

També considera una prioritat defensar els interessos de Catalunya a Madrid amb una llista conjunta en les eleccions del 20 de desembre. De cara a les eleccions espanyoles, l'alcalde de Girona ha advertit del paper que tindrà Ciutadans, sigui quin sigui el resultat.

"El paper de Ciutadans en major o menor mesura serà un paper que falcarà les propostes de reforma constitucional que aniran en regressió i no pas en obertura"

Finalment, Puigdemont ha volgut recordar els actes de suport a Mas, Ortega i Rigau, que la setmana que ve declararan com a imputats pel seu paper en el 9-N.

 

"El dia 13  al vespre, davant dels ajuntamens dels municipis s'ha previst la lectura d'un manifest que hem consensuat i l'altre és el dia 15 en què hi haurà una concentració de gent que intuïm que serà important"

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut