Donald Trump i Melania a l'aeroport de Tel Aviv

Nou gest polèmic de Melania Trump

Redacció Actualitzat

La primera dama nord-americana, Melania Trump, dona un cop a la mà del president Trump a la seva arribada a l'aeroport de Tel Aviv.

El president i la primera dama han estat rebuts a Tel Aviv pel primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, i la seva dona, Sara. Mentre caminaven per la pista de l'aeroport, Trump ha allargat la mà fins a Melània, que caminava un pas per darrere d'ell, i ella li ha rebutjat amb un cop a la mà.

El primer ministre israelià ha compartit el moment de la trobada a través del seu compte de twitter:

Aquesta és la segona escala de la primera gira internacional de Trump. Durant la seva primera parada a l'Aràbia Saudita, Melania Trump també va ser notícia per renunciar al vel tradicional.

Gestos polèmics

Aquest no és el primer gest de Melania que genera dubtes cap a la relació entre ells. A la presa de possessió de Trump com a president dels Estats Units, va ser molt comentat el canvi de l'expressió del rostre de la primera dama quan el president va deixar de mirar-la.

També va generar força polèmica, el "m'agrada" de Melania a un tuit que feia broma sobre Donald Trump. L'escriptor Andy Ostroy va compartir el missatge: "Sembla que l'únic mur que està construint Trump és el que hi ha entre ell i la primera dama" acompanyat d'un gif en què es mostra la dona del president fent mala cara durant la presa de possessió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut