Els penya-segats de Moher són una destinació turística de primer ordre a Irlanda, amb més d'un milió de visitants l'any (iStock)

Mor una estudiant en caure dels penya-segats de Moher, els més turístics d'Irlanda

No és la primera persona que perd la vida mentre visita l'espai natural, que arriba als 214 metres d'alçada
Redacció Actualitzat
TEMA:
Irlanda

Una estudiant d'uns vint anys ha mort aquest dissabte després de caure dels penya-segats de Moher, un dels indrets més turístics d'Irlanda. La jove els estava visitant amb tres amics quan ha ensopegat i s'ha precipitat al buit, segons ha informat la premsa irlandesa.

Els equips d'emergència van rebre l'alerta cap a les 13.20 hores i la guàrdia costanera irlandesa va organitzar una operació de rescat marítim. Pocs minuts després, un helicòpter va arribar a la zona, situada a la costa oest d'Irlanda, i ràpidament es va localitzar el cos de la noia.  

Els penya-segats de Moher, que reben més d'un milió de visitants cada any, tenen una alçada de 214 metres en el seu punt més alt i d'uns 120 metres a l'extrem sud, conegut com a Hag's Head, que és on hi va haver l'accident. 

Amb una extensió de 14 quilòmetres davant del mar, els prenya-segats de Moher són un dels 213 geoparcs reconeguts per la Unesco a tot el món per la seva "importància geològica" i per la gestió "sostenible" de l'entorn natural. Tot i les fortes ràfegues de vent, des de dalt ofereixen unes vistes impressionants de l'oceà Atlàntic i de les tres illes d'Aran, just al davant.

No és la primera mort d'un visitant en caure dels concorreguts penya-segats: un turista indi també hi va perdre la vida mentre feia fotos del paisatge el gener del 2019 i, l'estiu del 2007, li va passar el mateix a un home hongarès que recorria la reserva natural amb uns amics.

Els penya-segats de Moher s'estenen uns 14 quilòmetres davant les illes d'Aran, a l'oest d'Irlanda (Europa Press/Turisme d'Irlanda)
ARXIVAT A:
Turisme Irlanda
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut