L'estació de Grafing ha quedat clausurada temporalment

Mor un home després de ser apunyalat en una estació de tren a prop de Munic

El ministre de l'Interior de Baviera ha descartat el mòbil islamista: l'agressor té problemes de salut mental i de drogaddicció
Redacció Actualitzat

Un home ha mort després de ser apunyalat en una estació de tren a prop de Munic, segons ha informat la cadena ARD. La policia ha detingut l'assaltant, que ha ferit tres persones més.

L'acció ha passat a l'estació de Grafing, al districte d'Ebersberg. Les forces de seguretat han obert una investigació per aclarir els fets, que han passat a les cinc de la matinada. L'estació ferroviària ha estat clausurada temporalment.

El detingut és un jove de 27 anys, sense antecedents i de nacionalitat alemanya, que uns minuts abans de les 5 del matí ha entrat en un tren de rodalia i ha atacat amb un ganivet la primera de les seves víctimes, un home de 50 anys, que ha mort poc després. A continuació ha baixat a l'andana, on ha atacat la segona víctima, i, ja a la plaça de l'estació ha ferit dos ciclistes.  

Els agents de policia que eren a la zona l'han detingut tot seguit, sense que oposés resistència.

El ministre de l'Interior de Baviera ha descartat el mòbil islamista. Segons Joachim Herrmann, no hi ha indicis que es tracti d'una agressió d'aquesta mena, malgrat que la Fiscalia de Munic havia informat que l'atacant havia fet declaracions que fan pensar en una motivació política, referint-se als crits d'"Al·là és gran" que ha fet durant l'atac.

Finalment, s'ha sabut que l'agressor té problemes de salut mental i de drogaddicció.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut