Aquest divendres es podrà consultar la tesi de Sánchez (EFE)

Moncloa afirma que la tesi de Sánchez supera els controls antiplagi de referència

La tesi doctoral estarà disponible aquest divendres a internet perquè tothom la pugui consultar
Redacció Actualitzat
TEMA:
Pedro Sánchez

Aquest divendres ja es pot consultar a internet la tesi doctoral de Pedro Sánchez, una mesura de transparència que arriba després de la polèmica sobre si hauria plagiat o no el seu treball.

De moment, La Moncloa ha afirmat aquest matí en un comunicat que la tesi del president del govern espanyol supera "àmpliament" els controls acadèmics informàtics per detectar plagis i coincidències. Assenyala que el treball ha estat analitzat per dos dels programes més rigorosos a l'àmbit acadèmic: Turnitin, que s'utilitza a la Universitat d'Oxford, i PlagScan, un referent a Europa, segons apunta La Moncloa.

Presidència del govern indica que en el cas de Turnitin, el nivell de coincidències és del 13%, mentre que PlagScan ho xifra només en un 0,96%, uns percentatges que, segons l'executiu espanyol, corresponen a les "cites i referències obligades en l'elaboració de qualsevol document d'investigació".

La Moncloa conclou que la tesi passa la prova de manera àmplia i que hi ha "un consens en l'àmbit acadèmic en el sentit que es considera que els percentatges són normals, segons la normativa i els protocols de verificació".

 

 

Un pas més de Pedro Sánchez per tallar d'arrel els rumors sobre la seva tesi. Sánchez ha ordenat digitalitzar-la perquè tothom que ho vulgui la pugui consultar per internet. En tot cas, el PP i Ciutadans volen forçar una compareixença del president espanyol al Congrés, per esvair qualsevol dubte.

El Tribunal Suprem ja ha demanat a la fiscalia si el diputat aforat, Pablo Casado, hauria de ser investigat per un possible delicte de prevaricació administrativa i suborn en relació amb el seu màster. De moment, el cas dels màsters ja s'ha emportat una presidenta madrilenya i una ministra socialista.

ARXIVAT A:
Pedro Sánchez PSOE
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut