Pedro Sánchez, a l'entrada de La Moncloa, aquest dijous (EFE)
Pedro Sánchez, a l'entrada de La Moncloa, aquest dijous (EFE)
Madrid

La universitat on va fer la tesi Pedro Sánchez defensa la "normalitat" del procés

En un comunicat, la Universitat Camilo José Cela confirma que es va fer "d'acord amb la normativa vigent"

RedaccióActualitzat

La Universitat Camilo José Cela ha defensat la "normalitat" del procés d'avaluació de la tesi del president espanyol, Pedro Sánchez.

En un comunicat, ha confirmat que el procés es va fer "d'acord amb la normativa vigent". D'aquesta manera ha sortit al pas de les informacions que posen en qüestió la tesi.

El comunicat diu:

"La Universitat Camilo José Cela ha revisat el procés d'avaluació, intern i extern, de la tesi del doctor Pedro Sánchez-Castejón de l'any 2012, sobre tota la documentació existent a la universitat, confirmant la normalitat del procés, d'acord amb la normativa vigent i als protocols de verificació i control habituals en l'àmbit universitari."

 

 

El centre remarca que atendrà qualsevol petició de consulta de la tesi, dins l'horari de la biblioteca de la universitat, que és on hi ha l'únic exemplar del document. Des d'aquest dimecres hi ha hagut cua de periodistes per accedir al volum.

A banda, el document es podrà consultar per internet a partir d'aquest divendres, després que el mateix Sánchez ha acceptat que es digitalitzi perquè estigui a l'abast de tothom que el vulgui consultar.

ARXIVAT A:
Pedro Sánchez
Anar al contingut