En la primera Setmana Santa sense confinament municipal ni comarcal s'han registrat cues

Les cues més llargues de tota la pandèmia, en l'operació sortida de Setmana Santa

El relaxament de les restriccions i els quatre dies festius fan que es registri el dia de més mobilitat en el trànsit des que va començar la pandèmia
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Primer gran festiu des que es va aixecar la restricció de no sortir de la comarca. El relaxament de les restriccions i l'arribada de la Setmana Santa ha multiplicat la mobilitat pel país i per primer cop en un any s'han vist grans cues a la carretera.

En aquesta segona fase de l'operació sortida, l'AP-7 és la via que ha registrat més retencions aquest divendres al matí. S'han acumulat cues de fins a 17 quilòmetres a la Roca del Vallès en sentit nord i fins a 7 quilòmetres a Castellví de Rosanes en sentit sud.

Una altra de les vies més afectades és la C-17, amb congestió durant 14 quilòmetres a l'alçada de Tagamanent en direcció Vic. A la C-32 també s'han registrat retencions de fins a 13 quilòmetres a Castelldefels en sentit sud. També hi ha 13 quilòmetres més de circulació intensa a la C-35 a Llagostera en direcció a Santa Cristina d'Aro.

Les retencions es poden seguir en directe al mapa continu del trànsit i seguint el compte de l'Equip Viari:

 

Menys que fa dos anys

Les carreteres catalanes de sortida de l'Àrea Metropolitana de Barcelona han viscut aquest matí el major índex de circulació d'aquesta setmana i l'operació sortida d'aquests dies de festa. Tot i això, les xifres cauen respecte a fa dos anys, sense pandèmia. La Direcció General de Trànsit ha comptabilitzat la sortida de més 340.000 vehicles de l'Àrea Metropolitana de Barcelona fins a les dues del migdia d'aquest divendres. Aquesta dada representa un 6,5% menys respecte a la Setmana Santa del 2019.

ARXIVAT A:
Trànsit Confinament
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut