L'avaria afecta els usuaris que fan servir la targeta contactless (ACN/Maria Asmarats)

L'avaria que impedeix comprar abonaments gratuïts de Rodalies continua 6 dies després

Mentre treballen per resoldre el problema de software que afecta els usuaris de la targeta contactless, Renfe recomana comprar l'abonament recurrent del segon quadrimestre per l'app
Redacció
TEMA:
Renfe

Els problemes de software encara afecten la meitat de les màquines d'autovenda dels abonaments de Rodalies després de sis dies. La incidència  afecta els usuaris que fan servir la targeta "contacless", que no poden adquirir l'abonament gratuït de Renfe del segon quadrimestre. 

L'avaria es va produir el dimecres 1 de maig i, mentre els tècnics hi continuen treballant, Renfe encara no sap quant trigaran a restablir el funcionament d'aquestes màquines d'autovenda. La meitat dels aparells de Barcelona estan afectats, i 20 són a l'estació de Sants.

La companyia recomana als viatgers que encara no tenen el seu abonament que l'adquireixin a través de l'app de Renfe Cercanías.

Tot i la incidència, Renfe destaca que des de l'1 de maig s'han emès a través de l'app i a través de les màquines que continuen funcionant uns 200.000 abonaments gratuïts per al segon quadrimestre, dels 420.000 que van adquirir l'abonament els quadrimestres anteriors.
 

Informació via mòbil a 420.000 viatgers

A tots aquests usuaris, Renfe hi contactarà a través del mòbil per informar de l'opció d'obtenir l'abonament a través de l'aplicació mòbil. Dimecres es van emetre ja prop de 30.000 abonaments per al segon quadrimestre i dijous es va arribar als 60.000. 

La companyia també ha reforçat les estacions de la rodalia de Barcelona amb més personal d'informació i atenció al client. Per agilitzar aquest procediment, Renfe també distribuirà 150.000 fullets informatius per explicar com adquirir l'abonament a través de l'app.

Per evitar esperes de clients, la companyia està lliurant gratuïtament un abonament de 10 viatges als afectats perquè puguin fer el seu desplaçament, segons ha informat Renfe.

 

ARXIVAT A:
Mobilitat Transport públic Renfe Rodalies
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut