Efectius dels Mossos d'Esquadra a les portes de l'edifici de Ciutat Vella on han trobat una persona morta en un incendi

Investiguen dues morts a Ciutat Vella i el possible vincle amb un apunyalament

La Guàrdia Urbana va detenir l'autor de l'atac amb arma blanca a qui van trobar la documentació de la dona morta poc abans en una finca pròxima
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra investiguen la vinculació entre les dues morts de Ciutat Vella i un apunyalament a la plaça Sant Jaume, de Barcelona.

Els fets van passar aquest dilluns cap a quarts de 5 de la tarda. Un home va apunyalar un treballador de l'ajuntament de Barcelona a qui volia robar. La Guàrdia Urbana va detenir l'agressor immediatament. 

L'arrestat duia documentació d'una dona que havia mort poca estona abans en una finca de la mateixa zona. Els Mossos també han vist indicis que podrien relacionar el detingut amb el cadàver trobat en un pis pròxim que s'havia cremat. Es tracta del cos d'un home que presentava signes de violència, i que els bombers van trobar després de sufocar un incendi.

Els Mossos van copmençar a investigació dels tres casos que ara, els porta a pensar que podrien estar relacionats.

El treballador apunyalat està en estat crític a la UCI després de ser intervingut d'urgènciaa l'Hospital Clínic. 
 


Tres casos relacionats?


Els Mossos no descarten cap hipòtesis en les investigacions que podien haver passat de manera encadenada.

L'incendi va tenir lloc al carrer Portal Nou de Ciutat Vella. Els Bombers de Barcelona van rebret l'avís per un incendi cap a les tres de la tarda. Cinc dotacions van treballar en l'extinció de les flames i, un cop apagat el foc, van descobrir el cos.

Poc després, cap a les 4 de la tarda, els Mossos van rebre l'avís d'un altre succés a pocs metres del primer domicili. Una dona gran s'hauria precipitat des d'un dels pisos i hauria caigut al vestíbul de la finca.

Els fets van passar en una escala d'un bloc de pisos del carrer Arc de Sant Vicenç, a Ciutat Vella. 

Al cap d'uns minuts la Guàrdia Urbana de Barcelona detenia un home a la plaça de Sant Jaume que hauria estat implicat en un robatori violent i en l'apunyalament de dues persones, una de les quals ferida lleu i l'altra en estat crític.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut