Iglesias i Rajoy s'adrecen directament als votants de C's i PSOE

El líder de Podem diu que el PSOE serà l'"àrbitre" i reclama que es defineixi, mentre que el del PP crida a derrotar l'"extremisme"
Redacció Actualitzat

Amb les últimes enquestes a la mà, els candidats espanyols afronten l'última setmana de campanya decidits a reforçar-ne o a capgirar-ne les tendències depenent de si els són favorables o no. I el PP i Podem ho fan adreçant-se als ciutadans que tenen pensat votar els partits que tenen més pròxims.

D'aquesta manera, el líder del PP, Mariano Rajoy, ha apel·lat directament els votants de Ciutadans perquè canviïn el seu vot:

"Si tots els votants anem junts, guanyarem l'extremisme. Si anem per separat, se'n beneficiarà l'extremisme. Jo li demano a aquell 2% i us ho demano a tots vosaltres que els hi demaneu també, que sumin esforços i que sàpiguen que si volen que guanyin els moderats, els constitucionalistes, els reformistes, els que som com els grans partits que hi ha a la Unió Europea, han de sumar el seu vot al nostre."

Des del partit morat, Pablo Iglesias ha continuat reclamant al PSOE que es defineixi i que digui a qui donarà suport, amb la intenció d'influir en els seus votants:

 "Crec que el partit socialista haurà d'escollir i que serà l'àrbitre. Crec que els votants socialistes no estarien a gust amb la línia que ha marcat el senyor Ibarra, i que han assenyalat alguns propietaris de diaris, de deixar governar el Partit Popular. Nosaltres, després del 26, oferirem la mà al partit socialista perquè hi hagi un govern de coalició progressista, perquè això és actuar per l'interès d'Espanya."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut