El local vist des de fora (Google Street View)

Greu lesió medul·lar d'una espectadora durant un concert en llançar-se el cantant al públic

Els australians Trophy Eyes, que estaven de gira pels Estats Units, han fet una donació de 5.000 dòlars per ajudar a la recuperació de la noia
Redacció Actualitzat
TEMA:
Música

Greu incident en un concert de música punk als Estats Units. Una jove nord-americana que assistia a l'esdeveniment va patir una important lesió medul·lar en caure-li al damunt el cantant d'un grup, que durant el xou es va llançar sobre el públic assistent.

Els fets van passar el 30 d'abril a la sala Mohawk Place, a la ciutat de Buffalo, a Nova York, i la noia, de 24 anys, està en estat greu amb el coll trencat.

Tot i que el local tenia expressament prohibit fer aquesta mena de salts des de l'escenari cap al públic, el cantant de la banda australiana Trophy Eyes, John Floreani, va decidir llançar-se sobre la multitud amb la mala sort que va caure a sobre de la jove Bird Piché.

La banda ha expressat que estan "desconsolats" per l'incident i han fet una donació de 5.000 dòlars en una campanya de recaptació de fons, que ja ha reunit més de 40.000 dòlars.

Tot i que encara és aviat per saber el pronòstic exacte de la lesió, la noia ja ha estat sotmesa a una llarga operació i ara haurà de fer front a una dura rehabilitació.

ARXIVAT A:
Estats Units Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut