Getafe i Albacete són els dos únics equips sense puntuar després de tres jornades

Dos dels equips més modestos de la Primera Divisió, Getafe i Albacete, encara no han aconseguit puntuar després de les tres primeres jornades de Lliga. Els madrilenys han perdut per la mínima contra el Numància en un duel directe entre dos candidats al descens, mentre que els manxecs han caigut en la seva visita a Saragossa per 4-3. En altres partits d'aquesta jornada, el Sevilla ha golejat sense problemes el Llevant (3-0), amb dos gols de Baptista, i el Màlaga ha guanyat el Mallorca a Son Moix (1-2).
Numància, 1 - Getafe, 0 En el duel entre els dos equips més modestos de la Primera Divisió, el Numància ha sumat els seus tres primers punts de la temporada amb una agònica victòria contra el Getafe. Un solitari gol de Julio Pineda en el minut 6 de la primera part després d'aprofitar una greu errada de la defensa visitant. Tot i que el Getafe ha jugat amb superioritat numèrica per l'expulsió de Pignol durant molts minuts de la segona meitat, el Getafe no ha trobat el camí del gol i és l'únic equip juntament amb l'Albacete que no ha sumat cap punt en tres jornades. Racing, 1 - Vila-real, 1 El Racing ha aconseguit un empat "in extremis" i ha sumat el primer punt de la temporada contra un Vila-real que ha acusat el desgast de la UEFA. Després d'una primera part sense gols, en el minut 59, Anderson ha celebrat el seu 34è aniversari marcant el 0-1 aprofitant una assistència de Riquelme. Quan semblava que els visitants s'emportarien els tres punts, Juanma, en el temps de descompte, ha fet l'empat definitiu amb un cop de cap. Saragossa, 4 - Albacete, 3 La Romareda ha viscut un partit espectacular i amb moltes alternatives que finalment ha acabat amb victòria local. En el primer minut, Javi Moreno ha fet l'1-0 però abans del descans, l'Albacete ha capgirat el resultat amb gols de Pacheco i Redondo. El Saragossa ha reaccionat a la represa i ha tornat a donar la volta al marcador. Primer Javi Moreno i poc després Savio han fet el 3-2. En el minut 69, Villa ha sentenciat a la sortida d'un córner i sense temps per reaccionar, l'Albacete ha maquillat la derrota amb un bonic gol de vaselina de Rubén. El conjunt manxec encara no ha puntuat després de tres jornades de Lliga. Mallorca, 1 - Màlaga, 2 El Màlaga ha guanyat el primer partit de la temporada en la seva visita al camp del Mallorca. Édgar ha avançat l'equip malagueny en la primera part amb un dels millors gols de la jornada. El brasiler ha superat el porter del Mallorca amb una perfecta vaselina. A la represa el Màlaga ha fallat un penal. Amoroso no ha estat encertat en el xut, que tot i que ha enganyat Miquel Àngel Moyà, ha anat al travesser. El Mallorca no s'ha arronsat i ha aconseguit igualar el partit. Primer Farinós ha enviat una pilota al travesser i Delibasic n'ha tret profit per enviar la pilota al fons de la xarxa. Quan semblava que tots dos equips sumarien un punt, el Màlaga ha tornat a marcar. Ho ha fet mitjançant Wanchope amb un perfecte cop de cap que ha superat Moyà. Aquesta és la primera derrota del Mallorca aquesta temporada. Sevilla, 3 - Llevant, 0 Primera derrota del Llevant de Schuster aquesta temporada en la seva visita al Sánchez Pizjuán. El Sevilla ha dominat el partit i ha acabat guanyant per 3-0. Renato en el minut 26 ha inaugurat el marcador amb un cop de cap. Un gol molt discutit pels jugadors del Llevant per una més que possible falta en atac de Darío Silva que l'àrbitre no ha vist. Ja a la segona meitat, Baptista ha aprofitat un mal refús del porter del Llevant per marcar el 2 a 0. El mateix jugador ha sentenciat el partit amb un xut amb la cama esquerra que ha superat pel pal curt Mora. Aquesta és doncs, la segona victòria del Sevilla per un partit empatat. El Llevant per la seva banda, ha guanyat un partit, n'ha empatat un altre i ha perdut el primer en aquesta tercera jornada. Athletic, 1 - Deportivo, 2 El Deportivo ha sumat "in extremis" la primera victòria de la temporada a San Mamés en un partit vibrant i amb nombroses ocasions de gol per a tots dos equips. Després d'una primera meitat sense gols, Iraola ha fet l'1-0 després de trencar el fora de joc i ha batut Molina amb un xut per baix. El Dépor ha reaccionat i només un minut més tard, Pandiani ha establert l'empat amb un cop de cap. Tot i que l'Athletic ha tingut les millors oportunitats per guanyar, en temps de descompte, el català Albert Luque ha fet l'1-2 definitiu.