El 112 va rebre nombroses trucades més enllà de les dues de la matinada alertant de "forts sorolls" i de les "corradisses de la gent".

Estampida en una processó a Màlaga per la por a un atemptat

Una baralla en un carrer cèntric de la ciutat va causar el pànic en plena processó del Captiu. Hi ha dos ferits lleus
Redacció Actualitzat

Una baralla ha provocat una allau humana en una processó a Màlaga aquest dilluns a la matinada. Els assistents es van posar a córrer pensant que es tractava d'un atemptat.

Els incidents s'han produït en un carrer cèntric de la ciutat quan una multitud de gent esperava per contemplar la tornada del pas de Jesús Captiu.

Els fets van començar quan dos joves van iniciar una baralla i, segons els testimonis, molta gent s'hi va acabar sumant. La situació desconcertant que es va generar va fer que la gent s'espantés i s'iniciés l'allau. Molts dels participants es van refugiar en portals i bars de la zona. De moment, la policia no ha informat de cap detenció.

L'allau va durar uns 20 minuts i, quan la policia va comprovar que es tractava d'un "cúmul de notícies incorrectes", va demanar als músics que tornessin a tocar per intentar recuperar la normalitat.

L'alcalde de la ciutat andalusa ha demanat "calma" i ha parlat de "psicosis" i de "por" com a possibles motius de l'"alarma social generada". Ha explicat que, ara mateix, qualsevol baralla enmig del carrer és com llançar "una pedra en un estany". El 112 va rebre nombroses trucades més enllà de les dues de la matinada alertant de "forts sorolls" i de les "corradisses de la gent".

El president de l'agrupació de confraries de Málaga ha explicat que com a mesura s'està treballant "en un recorregut oficial que tingui més bona permeabilitat".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut