Enric Millo, delegat del govern espanyol, en l'acte d'homenatge a la Guàrdia Civil a la caserna de Sant Andreu de la Barca

Enric Millo espera que Quim Torra actuï "des de la lleialtat institucional"

El delegat del govern espanyol diu que l'important són "els fets" i les decisions que prengui Quim Torra
Redacció Actualitzat
TEMA:
Article 155

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, espera que la petició de diàleg del president de la Generalitat, Quim Torra, al govern espanyol sigui "sincera" i es dugui a terme "des de la lleialtat institucional". Millo s'ha referit d'aquesta manera a la carta que Torra ha fet arribar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, demanant-li una reunió.

Millo ha dit que Torra ha de demostrar "amb fets la voluntat de restablir la normalitat institucional" entre els catalans i entre els dos governs, i diu que això es veurà "amb les decisions que prengui":

"Com dic, el més important en aquests moments ja no és tan sols el que es diu o el que s'escriu, sinó el que es fa, els fets. I aquí el que volem, el que desitgem, és que, amb els fets, el president Torra demostri que té realment voluntat i ganes d'establir aquest diàleg necessari des de la sinceritat i de la lleialtat institucional. Això és el més important."

"Si això és així, doncs a poc a poc anirem restaurant la normalitat institucional i restablint també la normalitat en el funcionament del dia a dia."

 

El delegat del govern espanyol ha fet aquestes declaracions abans de l'acte d'homenatge a la Guàrdia Civil que s'ha fet aquest migdia a Sant Andreu de la Barca, amb motiu del 174è aniversari de la fundació del cos.

ARXIVAT A:
Article 155 Govern empresonat Investidura
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut