Els socis del Reial Madrid elegeixen avui el seu president

Els 85.361 socis del Reial Madrid poden acudir avui a les urnes, des de les 09.00 hores, per elegir el que serà el seu president durant els pròxims quatre anys. Una vegada anul·lada l'opció del vot per correu, el vot presencial serà el que decideixi el guanyador d'una jornada plena d'incertesa. Juan Miguel Villar Mir, Juan Palacios, Arturo Baldasano, Ramón Calderón i Lorenzo Sanz són els cinc candidats.
Actualitzat

Avui se celebren les eleccions al Reial Madrid. La campanya ha estat força moguda. Precisament, el que més temen els candidats és l'abstenció i per això posen autocars gratuïts per portar els socis a votar.

La campanya ha estat marcada també pels nombrosos noms de fitxatges que promet cada candidatura. L'últim nom fet públic és el d'Andrés Iniesta. José Antonio Camacho, director esportiu de la candidatura de Juan Palacios, va assegurar ahir que fitxaran el migcampista manxec si guanyen les eleccions. Andrés Iniesta té contracte amb el Barça fins al 2010, amb una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut