Els CDRs tallen durant 4 hores l'A-2 a Alcarràs contra la detenció de Puigdemont

L'autovia no s'ha pogut obrir fins una hora més tard per que s'ha hagut de netejar la calçada de neumàtics cremats
Actualitzat
TEMA:
Procés català

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han tallat durant unes 4 hores l'autovia A-2 a Soses, al Segrià en protesta per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya. Abans de marxar els manifestants han cremat les barricaders de neumàtics que tallaven la via. Això ha obligat a intervenir els bombers que han estat netejant la via durant una hora més. Després de 5 hores s'ha pogut reobrir l'autovia al trànsit en aquest tram. . 

Unes 150 persones han tallat, des de 2/4 de 8 del matí, l'A-2 entre Alcarràs i Soses, al Segrià. Han col·locat neumàtics a la calçada i pancartes a favor de la república i per la llibertat dels presos polítics.
 

 

Les retencions s'han acumulat provocant un 2 quilòmetres de cua fins a la sortida de Soses, per on els Mossos desviaven el trànsit en direcció a Barcelona. 

El Servei Català del Trànsit indicava  el desviament de vehicles al quilòmetre 448 per la calçada lateral i com a via alternativa proposa als conductors que agafin l'AP-2 a Soses o l'antiga N-II.

 

 

Els Mossos han anat treien els vehicles que hi havien quedat atrapats i quan ja no en quedava cap els manifestants han cremat els neumàtics i han marxat a peu tranquilament.

Aquest diumenge ja es van tallar carreteres i autopistes arreu de Catalunya en contra de la detenció de Puigdemont a Alemanya.

ARXIVAT A:
CDR Procés català Govern empresonat Article 155
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut