El Deportivo i la Reial Societat no passen, de moment, a vuitens de final de la Champions

El Deportivo i la Reial Societat s'hauran d'esperar per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els d'Irureta han guanyat a Riazor l'AEK d'Atenes per un contundent 3 a 0, però, per altres resultats, no han aconseguit el pas a vuitens, quan falta una jornada. Els gallecs es classificarien si puntuen a Holanda contra el PSV, o si el Mònaco perd a Atenes. La Reial Societat, per la seva banda, ha empatat a dos al camp de l'Olympiakos grec; per tant, també haurà d'esperar l'última jornada, tot i que ho té fàcil. Els homes de Raynald Denoueix passaran a vuitens de final si no és que el Galatasaray guanya els dos partits que li queden, contra la Juventus o contra la mateixa Reial Societat.
La Reial Societat ha empatat a dos amb l'Olympiakos. El primer gol ha estat de Gabilondo, aprofitant una gran passada d'Alkiza, en el minut 30. El conjunt grec ha empatat en el minut 58, gràcies a un gol de Stoltidis. En el minut 71, Castillo donava l'avantatge als locals, però, només dos minuts després, Schurrer establia el definitiu empat a dos en el marcador. El Deportivo, per la seva banda, ha aconseguit una còmoda victòria a Riazor contra l'AEK Atenes, per 3 a 0, amb gols d'Héctor, Valerón i Luque. Tot i la victòria, el conjunt d'Irureta haurà d'esperar l'última jornada per classificar-se per als vuitens de final ja que el PSV ha empatat a Mònaco. Resultats d'aquesta jornada: Grup A: Anderlecht, 1 - Lió, 0 Celtic, 0 - Bayern Munic, 0 Grup B: Lokomotiv Moscou, 3 - Dinamo Kíiv, 2 Inter, 1 - Arsenal, 5 Grup C: Deportivo la Corunya, 3 - AEK Atenes, 0 Mònaco, 1 - PSV Eindhoven, 1 Grup D: Galatasaray - Juventus: Ajornat al 2 de desembre pels atemptats a Istanbul Olympiakos, 2 - Reial Societat, 2