El Barça aconsegueix una important victòria contra el Portland San Antonio per un ajustat 27-25

El Barça d'handbol tenia avui un difícil compromís a la Lliga ASOBAL, després de la derrota de la setmana passada a Granollers. L'equip blaugrana jugava a casa contra el Portland San Antonio, un dels equips potents de la Lliga i actual campió de la competició, que fins ara encara no havia perdut cap partit. Ha estat un partit molt igualat, però finalment el Barça s'ha acabat imposant per dos gols de diferència, 27 a 25. Per la seva banda, el Granollers ha perdut a la pista de l'Altea per 27 a 24.
Tot i jugar-se només la sisena jornada de la Lliga Asobal, el F. C. Barcelona tenia la pressió de saber que podia quedar despenjat de la lluita pel títol si avui ensopegava al Palau Blaugrana, contra el Portland San Antonio. El conjunt navarrès ha dominat el partit en els primers 20 minuts, aconseguint en diverses ocasions un màxim avantatge de tres gols. Però l'equip de Valero Rivera ha capgirat la situació després d'un parcial de 6 a 0 i gràcies a un efectiu Laszlo Nagy, autor de 4 gols en un primer temps que ha acabat amb la victòria parcial del Barça per 16 a 13. L'equip català ha portat la iniciativa en tot moment en la segona part, amb un màxim avantatge de sis gols, gràcies sobretot a l'aportació en atac d'Enric Massip, que ha estat el màxim realitzador del matx, amb set dianes, juntament amb el visitant Alberto Urdiales. El capità blaugrana, que en la jornada anterior va superar la xifra de 1.500 gols en la Lliga, ha rebut en tot moment el suport dels seus incondicionals. En una reacció gairebé desesperada, el Portland s'ha acostat a només un gol a un minut del final, però una canonada de Nagy ha assegurat la victòria per al conjunt barcelonista, que s'ha acabat imposant per 27 a 25.