Handbol

Victòries del Barça i el KH-7 Granollers a la quarta jornada de la Lliga ASOBAL

El Barça i el KH-7 Granollers han aconseguit guanyar els seus partits de la quarta jornada de Lliga ASOBAL. Els blaugranes van sumar una treballada victòria contra l'Altea per 30-27, en un partit molt igualat que no es va decidir fins els últims minuts. Per la seva banda, els vallesans ho van tenir més fàcil a la pista del Teucro Pontevedra per un contundent 27-37. L'Ademar de Lleó ocupa el liderat de la classificació empatat a punts amb el Barça però amb una millor diferència de gols.

L'Altea va caure al Palau Blaugrana per 30-27, després de plantar cara al Barça durant la primera part, com ja va fer la temporada passada. Els alacantins van arribar a dominar amb quatre gols d'avantatge al primer període, que va acabar amb un sorprenent marcador de 15-17 favorable als alacantins. A la represa, els catalans van reaccionar i les forces es van igualar. Els blaugranes van poder distanciar-se en el moment clau i van acabar emportant-se una victòria molt treballada que mantenen l'equip de Valero Rivera a la segona plaça de la classificació. Per la seva banda, el Granollers va sumar la seva segona victòria de la temporada, la primera a domicili, a la pista del Teucro Pontevedra per 27-37, en un còmode partit que va dominar des del principi i que va deixar sentenciat als primers instants de la segona part. Aquest resultat enfonsa encara més a la taula el conjunt gallec, que segueix sense puntuar. L'Ademar de Lleó manté el primer lloc a la general, per la diferència de gols més gran respecte al Barça, després de derrotar el Valladolid per un ajustat 29-26 al derbi regional i en un dels partits més atractius de la jornada, que va acabar decantant-se del costat del vigent campió de la Copa del Rei en els últims compasos del matx. La quarta jornada de la Lliga ASOBAL s'ha completat amb aquests resultats: Barakaldo UPV, 23- Cangas del Morrazo, 23 BM Ciudad Real, 29- CBM Gáldar, 25 CBM Torrevella, 24- Portland San Antonio, 31 Alcobendas, 21- CBM València, 22