ordinadors

Detinguts in fraganti quan intentaven robar en escoles d'Alella, Teià i Premià

El grup el formaven set persones que actuaven tallant el cablejat del centre i esperant que s'acabessin les bateries de les alarmes per després entrar a robar-hi material informàtic
Redacció/ACN Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra i policies locals han detingut in fraganti set persones acusades d'intent de robatori amb força en escoles d'Alella, Teià i Premià de Dalt, a la zona del baix Maresme.

El modus operandi per cometre els robatoris era sempre el mateix: tallaven el cablejat del centre, s'esperaven que s'esgotessin les bateries de les alarmes i després hi entraven a robar material informàtic.

Les direccions dels centres van donar l'avís a la policia el dissabte 14 de maig i l'endemà, diumenge 15, un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i les policies locals dels tres municipis va permetre detectar dos vehicles sospitosos prop d'una escola bressol d'Alella; en seguir-los, van veure com dos homes saltaven la tanca. Els agents els van aturar i els van detenir tots set per un delicte de robatori amb força.

Dos dels detinguts són menors d'edat i han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Les altres cinc persones han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.


Segon intent amb aquest modus operandi

Aquest és el segon intent de robatori de les mateixes característiques a la zona, després que el passat mes de febrer la policia frustrés un triple robatori a tres escoles d'Alella amb el mateix modus operandi.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els dos casos no estan relacionats i els haurien comès diferents grups.

Als detinguts, però, sí que se'ls relaciona amb dos robatoris a l'interior de vehicles als aparcaments de dos restaurants de Teià el passat 12 de maig.

 

ARXIVAT A:
Educació Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut