La policia va detenir els dos homes, que vivien al pis on es venia l'heroïna, al barri de Sant Ildefons de Cornellà (Mossos d'Esquadra)

Detenen dos homes de 75 i 57 anys per vendre heroïna en un pis de Cornellà

Els veïns van alertar els Mossos del fet que hi havia moltes xeringues al carrer, que van resultar ser dels toxicòmans que es punxaven després d'adquirir la droga al pis dels detinguts
Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 75 i 57 anys, acusats de vendre heroïna en un domicili del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Els Mossos van començar a investigar el pis arran de les queixes dels veïns, que trobaven xeringues al carrer i sospitaven del punt de venda de droga, segons l'informe de la policia.


La investigació es va obrir al mes de març. Els Mossos van desplegar dispositius de vigilància a la zona, que van detectar una gran afluència de persones que accedien a un mateix edifici, a qualsevol hora del dia o de la nit.

Els agents també van comprovar que alguna d'aquestes persones s'injectava amb xeringues, en ple carrer, les dosis d'heroïna que acabaven de comprar en un dels pisos del bloc.

"Els agents es van desplegar al barri de manera molt discreta i van centrar les seves sospites en un dels habitatges situat a l'interior d'aquest edifici, en el qual residien de manera habitual dos homes", diu l'informe policial. Un cop identificats els dos homes que hi vivien i comprovada l'activitat delictiva que s'hi cometia, van ser detinguts el diumenge 19 de maig.

Dimarts passat els Mossos van escorcollar el pis amb gossos (Mossos d'Esquadra)

Dos dies després, una ordre del jutge va permetre a la policia accedir al pis per fer-hi un escorcoll amb gossos. Hi van trobar 60 grams d'heroïna, bàscules electròniques de precisió per pesar la droga i diners en efectiu.

Els dos detinguts, que ja han passat a disposició judicial, estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

 

ARXIVAT A:
Drogues Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut