El crim va passar fa exactament quatre mesos en un pis del carrer Comte d'Urgell

Detenen a Suècia el presumpte autor d'un crim a l'Eixample de Barcelona

La víctima va morir a trets fa quatre mesos en un pis del carrer Comte d'Urgell
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

La policia sueca ha detingut a la ciutat de Göteborg, a Suècia, el presumpte autor de la mort violenta d'un home al carrer Comte d'Urgell de Barcelona el 17 de maig. La investigació dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la policia sueca, ha permès localitzar el suposat autor del crim, de 26 anys.


La víctima va morir per diversos trets de bala i l'autor del crim va fugir amb un casc posat. Els fets van passar en un àtic del número 125. Va ser un dels homicidis sense detencions posteriors que van coincidir en poc temps a la capital catalana.

L'entrada de l'edifici on hi va haver l'homicidi el 17 de maig

El jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona, que porta la causa, va emetre una ordre europea de detenció, que va permetre que l'home fos detingut dilluns a la ciutat sueca.

El cap de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos, Pau Pere Guillén, ha explicat que ha estat un cas "complex" i ha detallat que la víctima, de 25 anys, ja havia estat relacionada amb una temptativa d'homicidi. La principal hipòtesi és que el crim estaria vinculat amb un assumpte de drogues.

ARXIVAT A:
Policial Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut