El camió cisterna, que va carregat de gasoil i betum, crema a l'aparcament de camions de Can Casanoves, a la carretera de Rubí (@emergenciescat)

Desactivada l'alerta del Transcat per l'incendi d'un camió amb gasoil i betum a Terrassa

Tot apunta que l'incident s'hauria produït com a conseqüència d'alguna acció amb la càrrega
Redacció Actualitzat

Un cop extingit l'incendi d'un camió cisterna, carregat de gasoil i betum, a Terrassa, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat la fase d'alerta del pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril, el Transcat, que havia activat tres hores abans.  

El vehicle s'ha cremat a l'aparcament de camions de Can Casanoves, a la carretera de Rubí. En concret, les flames han cremat el motor i els dipòsits de la cisterna, on hi ha emmagatzemats 4.000 litres de betum, 400 de gasoil i 400 d'aigua.

Tot apunta que l'incident s'hauria produït com a conseqüència d'alguna acció amb la càrrega.

Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat quatre dotacions per apagar el foc, refredar el producte contingut a la cisterna i aturar la fuita dels líquids que s'han vessat a la via pública.

No hi hagut persones ferides arran de l'incendi ni tampoc ha estat necessari decretar cap mesura excepcional per protegir la població.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut