Comença la remuntada del sol i la caloreta

Les altes pressions es consoliden sobre Catalunya. A partir d'avui, el bon temps remuntarà, amb més sol i temperatures més altes. Si voleu pluges i obrir el paraigua de veritat, caldrà esperar a la setmana que ve, pluges que podrien ser generals i abundoses.
Néstor Gómez Actualitzat

Arribem a mitjans de setmana i el temps comença a decantar-se cap a més estabilitat, amb més estones de sol i temperatures més elevades. Les altes pressions s'estendran per tot el Mediterrani de la mà de l'anticicló situat a Rússia i que, a la vegada, ens fa d'escut a les pertorbacions del nord continental.

Més sol que núvols. El temps al matí serà molt similar a dimarts, amb molts núvols al litoral i punts de Lleida. A la resta de la Depressió Central hi haurà boirines i alguns núvols baixos. A la resta del país hi farà sol. De cara a la tarda, els núvols minvaran i es concentraran només al litoral i el prelitoral català. El sol guanyarà terreny per tot l'interior del país.

 

 

 

Contrast tèrmic igual a refredats. És temps de refredats, a causa del gran contrast tèrmic entre els valors del matí i els del migdia. De bon matí farà més fresca, amb valors de 10 ºC a l'interior, inferiors a aquesta xifra al Pirineu i superiors a la costa. Les màximes pujaran una mica i farà caloreta al migdia, amb valors que tocaran els 25 ºC als indrets més càlids del país.

I els pròxims dies...

Amb la segona meitat de la setmana, el sol i les boires guanyaran protagonisme i hi haurà nova recuperació de les temperatures. Per tant, és molt probable que ens toqui celebrar una castanyada amb màniga curta.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut