• Merlí - Els estoics (capítol 16)
  Veure vídeo

  Merlí - Els estoics (capítol 16)

  La Gina i el Merlí munten un sopar a casa la Carmina amb el Bruno i el Gerard. El Merlí s'atabala quan la Gina li proposa anar a viure junts. El Millán i la Berta es fan amics, i l'Oliver pateix l'absència del germà a casa seva.

 • Merlí - Thomas Hobbes (capítol 15)
  Veure vídeo

  Merlí - Thomas Hobbes (capítol 15)

  La Coralina, la nova cap d'estudis, li pren el despatx al Merlí. Els alumnes estan sorpresos amb el caràcter dur de la professora d'Història. La Carmina vol que el Merlí se'n vagi de casa. Per la seva banda, la Tània es torna a fixar en el Marc.

 • Merlí - Els Presocràtics (capítol 14)
  Veure vídeo

  Merlí - Els Presocràtics (capítol 14)

  Comença el curs a l'institut Àngel Guimerà. El Merlí Bergeron és rebut amb aplaudiments, i una nova alumna forma part dels peripatètics: l'Oksana. El Merlí s'adona que el Pol ha deixat d'estudiar i haurà de fer tot el possible perquè torni.

 • "Merlinades": el making of de "Merlí"
  Veure vídeo

  "Merlinades": el making of de "Merlí"

  Un documental de 40 minuts amè, fresc i divertit on el professor de filosofia farà de conductor i els peripatètics parlaran dels seus personatges, de la sèrie i del Merlí. Héctor Lozano, creador i guionista de la sèrie, explicarà com i en què es va inspirar per escriure-la. També es parlarà dels càstings, i coneixerem el "coach" Isaac Alcayde i com van ser les sessions de "coaching" que van tenir els joves actors i actrius per preparar els seus personatges. De fet, podrem veure imatges del cap de setmana que van passar tots junts en una casa de colònies de les Pletes per treballar en els seus papers. També es parlarà de les semblances de la sèrie amb els instituts i l'alumnat real, del llenguatge que s'hi fa servir, dels exteriors on s'ha rodat i de la incorporació de la filosofia i els valors a les trames. A més, els joves protagonistes de la sèrie ens parlaran d'algunes de les seves escenes i les dificultats que els van comportar.

 • Merlí - Nietzsche (capítol 13)
  Veure vídeo

  Merlí - Nietzsche (capítol 13)

  El Toni no vol que el Merlí continuï fent classes, però els alumnes volen fer alguna cosa per evitar-ho. El Bruno està en plena crisi personal, ell i l'Oliver tindran una xerrada

 • Merlí - Hume (capítol 12)
  Veure vídeo

  Merlí - Hume (capítol 12)

  S'organitza una recollida d'aliments a l'institut, però el Merlí critica la iniciativa. El Toni s'enfada amb ell perquè això esquitxa la família del Joan, que organitza la campanya. El Bruno se'n fot del Santi a la cara. L'Ivan encara se sent insegur. Alguns alumnes se'n riuen de l'Oliver¿ el Merlí haurà de fer alguna cosa.

 • Merlí - Els sofistes (capítol 11)
  Veure vídeo

  Merlí - Els sofistes (capítol 11)

  L'Eugeni rep una sorpresa desagradable a classe, i sospita que és cosa del Merlí. La mare de la Berta munta un escàndol a l'institut per les campanes de la seva filla. Dos alumnes del Merlí es plantegen deixar d'estudiar i el Merlí vol treure'ls aquesta idea del cap. Com s'ho farà per convèncer-los?

 • Merlí - Els escèptics (capítol 10)
  Veure vídeo

  Merlí - Els escèptics (capítol 10)

  El Merlí provoca un conflicte important a la família del Joan. El Toni el torna a advertir que no va bé per aquest camí. El Bruno està molt creuat amb el Pol, i no es comporta correctament a la classe del Santi. El Gerard no accepta que el Merlí i la Gina estiguin junts.

 • Merlí - Epicur (capítol 9)
  Veure vídeo

  Merlí - Epicur (capítol 9)

  El Merlí fa el possible perquè l'Ivan se senti acceptat pels companys, i el noi fa progressos però vol fer un pas massa gran en la seva recuperació. Es prepara una festa d'aniversari dels 18 anys del Pol, però els amics no saben on fer-la. Tothom té la casa ocupada, menys una persona. El Merlí i la Gina intenten superar un sotrac en la relació.

 • Merlí - Guy Debord (capítol 8)
  Veure vídeo

  Merlí - Guy Debord (capítol 8)

  La sortida al Cosmocaixa no surt com la Gina i el Merlí voldrien. Un vídeo íntim de la Mònica corre per l'institut. L'Ivan es pren molt malament que la seva mare tingui nòvio. La Gina no vol que el Gerard sàpiga que està sortint amb el Merlí.

 • Merlí - Foucault (capítol 7)
  Veure vídeo

  Merlí - Foucault (capítol 7)

  El Merlí és qüestionat com a pare per part de la Gina i de la seva mare, i fa un intent d'aproximació cap al Bruno. El Pol pateix pels problemes econòmics de casa seva. El Santi crida l'atenció del Bruno a classe, mentre el Joan es revela contra els seus pares.

 • Merlí - Schopenhauer (capítol 6)
  Veure vídeo

  Merlí - Schopenhauer (capítol 6)

  La Berta no suporta el Merlí, i s'hi encara. La noia no es vol deixar ajudar pel professor, i fa el possible perquè els amics no li facin el buit. La Gina s'assabenta que el Merlí està embolicat amb la Laia. El Gerard està ansiós perquè farà un treball de classe amb la Mònica.

 • Merlí - Sòcrates (capítol 5)
  Veure vídeo

  Merlí - Sòcrates (capítol 5)

  El pare del Joan creu que el Merlí adoctrina el seu fill. La Tània té un problema amb la Berta, i això afecta a la relació amb el Bruno. La Gina retreu al Merlí que hagi suspès al Gerard. El Merlí obliga a l'Ivan a sortir al carrer.

 • Merlí - Aristòtil (capítol 4)
  Veure vídeo

  Merlí - Aristòtil (capítol 4)

  El Bruno i el Pol estudien junts l'examen de català, però aquest encontre acaba malament. L'Eugeni es troba amb dos exàmens sospitosos. La Calduch intentarà ajudar el Merlí per resoldre els seus problemes a l'institut.

 • Merlí - Maquiavel (capítol 3)
  Veure vídeo

  Merlí - Maquiavel (capítol 3)

  La mare del Gerard felicita el Merlí per com fa les classes i per haver animat el seu fill. Arriba una nova alumna: la Mònica. El Bruno creu que suspèn exàmens per culpa de la presència del Merlí a l'institut, i l'amenaça d'anar-se'n a viure amb la seva mare. Què farà el Merlí per retenir-lo?