Bernat Povill, aquí lluitant amb el visitant Boyis, ha marcat el primer gol de l'Industrias (LNFS)
Futbol sala

L'Industrias Santa Coloma s'abona a l'èpica per mantenir-se en zona de play-off

L'equip colomenc supera el Valdepeñas (4-3) gràcies a dos gols providencials en l'últim minut

Victòria importantíssima de l'Industrias Santa Coloma contra el Valdepeñas (4-3) amb un gol en l'últim segon. Un resultat que situa els colomencs en la vuitena posició, l'última que dona dret a jugar el play-off per al títol, en detriment del mateix Valdepeñas.

Eloy Rojas ha avançat en dues ocasions els visitants, però primer Bernat Povill i després Álex Verdejo han situat l'empat a dos abans del descans. A la represa, Solano ha fet el 2-3 per a l'equip manxec, un resultat que s'ha mantingut fins a l'últim minut.

Semblava tot dat i beneït, però els locals no han abaixat els braços: 60 segons màgics per a l'Industrias, gràcies als gols de Verdejo, el 3 a 3, i de David Peña, en l'últim segon, que suposava el 4 a 3 definitiu, davant de l'eufòria dels jugadors i el públic locals.