Dos gols de Catela han donat al Barça la classificació per a semis (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Catela condueix el Barça a les semifinals de la Copa d'Espanya (2-1)

Dos grans gols del jugador gadità han permès remuntar un marcador advers en un partit molt complicat per als blaugranes davant l'equip navarrès

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Barça ha debutat en la Copa d'Espanya amb la baixa d'última hora d'Erick Mendonça per una gastroenteritis aguda. L'absència del portuguès s'ha afegit a la llarga llista de baixes del conjunt blaugrana. 
  • L'Osasuna ha obert el marcador en el minut 7, en l'única ocasió clara que ha generat en el primer temps. Errada d'André Coelho quan intentava tallar una pilota i el portuguès s'ha vist superat per Dani Saldise, que ha batut la sortida de Dídac Plana, fent pujar el 0-1 al marcador. 
  • L'equip barcelonista, que no ha fet una bona primera part, ha buscat el gol de l'empat, però no ha tingut encert, tot i disposar de bones ocasions, com una rematada al pal de Pito, que reapareixia després d'una lesió.
  • A quatre dècimes per al descans, el Barça ha marcat en una jugada sobre la botzina, amb una rematada de Pito. Però després de revisar l'acció, els àrbitres no han donat validesa al gol. Amb 0-1, els dos equips s'ha retirat als vestidors.
  • En la represa, el Barça ha sortit amb més intensitat per intentar igualar el marcador. Touré i Catela han tingut el gol molt a prop, però la falta de punteria i els reflexos del porter rival, Asier, ho han evitat.
  • La constància dels blaugranes ha arribat als cinc minuts de la segona part. Dyego ha tret una falta cap a Catela, que després d'una finta ha batut la porteria dels navarresos amb un potentíssim xut.
  • Tots dos equips han disposat de clares oportunitats per desfer l'empat, però un pletòric Miquel Feixas, que ha defensat la porteria blaugrana a la segona part, i Asier, a les files de l'Osasuna, han impedit que es tornés a moure el marcador a la segona part.
  • Però quan faltaven 1 minut i 58 segons, ha arribat el gol de la victòria blaugrana. Una altra acció prodigiosa de Catela ha sentenciat el partit. Després d'un altre retall màgic, el gadità ha marcat el definitiu 2-1. Tot i jugar els últims 29 segons amb inferioritat numèrica per l'expulsió per doble groga a Pito, el Barça ha aconseguit el bitllet per a les semifinals de dissabte.

 

Tots els partits a Esport3 i la plataforma 3Cat

Esport3 també seguirà de prop la jornada de divendres amb especial atenció al derbi de quarts entre l'amfitrió Jimbee Cartagena i ElPozo Múrcia, ara dirigit pel català Dani Martínez, a les 21.30, a Esport3. Dos favorits més que es trobaran a semis el vigent campió, el Jaén, o bé el Manzanares, en un matx que es podrà seguir també dissabte al vespre, a les 19.30, per Esport3.

La gran final es disputarà diumenge 24 de març, a les 18.30, també per Esport3

Anar al contingut