Cada setmana entra al restaurant caníbal Toni Massanés, amb la seva Fundació Alícia, per descobrir-nos productes i productors que són una meravella. Si sou dels qui us agrada anar a buscar bolets, aquest any la temporada ha començat molt aviat, amb unes florides espectaculars, sobretot de ceps i rovellons. Ara bé, la pluja va aturar-ne la producció. Tot i així, si plou, no glaça i no fa vent, encara en podem tenir durant unes quantes setmanes. Sobretot, recordeu que no s'ha de collir cap bolet que no es conegui bé. I si els compreu, feu-ho a paradistes de confiança. Uns bolets que trobareu a les botigues, i a bon preu, són els camagrocs. Els podeu comprar frescos o secs i són molt fàcils de cuinar. I també pebrots, albergínies, i els kiwis de casa nostra! Al mercat també hi trobareu molls, calamars... i orada, un peix que podem fer al forn amb patatones o bé a sal, una recepta senzilla i deliciosa. Pel que fa a les verdures, podem comprar cebes, albergínies i pebrots, porros, carbasses, enciams, bledes, cols de Brussel·les, raves, pastanagues, endívies... i moniatos, que els podem fer escalivats o bé amb sucre, i fins i tot fregits! I pel que fa a la fruita, ara és temporada de préssecs grocs, pomes, raïm, magranes i kiwis; per cert, els pocs que tenim ara a casa nostra (i que no venen de Nova Zelanda) són de temporada! I aprofiteu els últims tomàquets de temporada, que s'acaben!