McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

McDonald's versus Dos Palillos: de com l'espai condiciona l'acte de menjar

Entrem a un McDonald's amb el psicòleg ambiental Enric Pol i al restaurant Dos Palillos amb l'arquitecte Jordi Tió i el xef Albert Raurich. Amb ells reflexionem sobre com l'espai influeix en l'acte de menjar. Com d'important és l'estètica en la tria d'un restaurant? Tenen el mateix gust uns musclos menjats davant del mar que a casa? Amb la col·laboradora Clara Antúnez parlem de la ratafia i de les nous verdes. Toni Massanés ens recorda quins són els productes de temporada ara, a principis d'octubre. Amb el periodista gastronòmic Òscar Gòmez descobrim si el pit de gall dindi en llauna és nyap o top. El que segur que és top és el restaurant que ens recomana Philippe Regol. I la propina ens la deixa Jordi Asturgó, que ha visitat la VeggieWorld amb un fuet a la mà.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS