Anar a la navegació principalAnar al contingut
L'ofici de viure

Alimentació anti-càncer

Durada: 53 min
18/09/2017
Segons l'Estudi Prospectiu Europeu sobre Càncer i Alimentació, es va observar que les persones que consumeixen més carn i més productes refinats i ensucrats són els que tenen més càncer, i les persones que mengen més fruita, vegetals, llavors, llegums i peix en tenen menys. En parlarem a "L'ofici de viure" amb la doctora Natàlia Eres Charles, especialista en oncologia mèdica, experta en medicina integrativa i modulació epigenètica aplicada al càncer i malalties complexes; Carlota Esteve de Miguel, metgessa, "coach" nutricional i autora de "Guía de alimentación anticáncer. Plan depurativo 7 días. Sentiem, per començar, la reflexió de la metgessa de família i supervivent d'un càncer, Odile Fernández, autora de "Guia práctica para una alimentación y vida anticáncer". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

Àudios