Alimentació anti-càncer
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Alimentació anti-càncer

Segons l'Estudi Prospectiu Europeu sobre Càncer i Alimentació, es va observar que les persones que consumeixen més carn i més productes refinats i ensucrats són els que tenen més càncer, i les persones que mengen més fruita, vegetals, llavors, llegums i peix en tenen menys. En parlarem a "L'ofici de viure" amb la doctora Natàlia Eres Charles, especialista en oncologia mèdica, experta en medicina integrativa i modulació epigenètica aplicada al càncer i malalties complexes; Carlota Esteve de Miguel, metgessa, "coach" nutricional i autora de "Guía de alimentación anticáncer. Plan depurativo 7 días. Sentiem, per començar, la reflexió de la metgessa de família i supervivent d'un càncer, Odile Fernández, autora de "Guia práctica para una alimentación y vida anticáncer". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA