Imatge recent de l'afició del Voltregà

El Voltregà i el Vic jugaran un derbi reivindicatiu contra la sentència del 14 d'octubre

Els dos equips, a més de sortir al camp demanant l'alliberament dels presos, han acordat que no jugaran el primer minut de partit
Actualitzat

El Voltregà i el Vic disputaran aquest vespre, a partir de les 9, un derbi osonenc carregat de protesta contra la sentència del passat 14 d'octubre.

Els jugadors del Voltregà sortiran amb una pancarta que dirà "Llibertat presos polítics" i els jugadors del Vic lluiran unes samarretes amb el mateix missatge. Els dos equips també han acordat no jugar el primer minut de partit. Així doncs, els capitans de cada equip es passaran la pilota al centre de la pista de manera continuada.

Les protestes seguiran a la graderia durant els primers minuts. La penya del Club Patí Voltregà Sac i Ganxo ha proposat que, des del xiulet inicial, el públic assistent i les autoritats s'aixequin i cantin l'himne d'"Els segadors".

En aquest sentit, el veterà jugador del Voltregà, Mia Ordeig, creu que l'OK Lliga té una gran oportunitat de fer més vistoses aquestes protestes pel fet que 13 dels 14 equips que la integren són catalans.

Pel que fa a la part esportiva, el d'aquest dimarts serà un derbi amb necessitats per als dos equips. Tant el Voltregà com el Vic ocupen places de descens i necessiten la victòria per reforçar la moral de cara als pròxims partits.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut