Quique Sánchez Flores, en una imatge recent (EFE)

Quique explica a la direcció de l'Espanyol que el seu representant "té converses amb l'Stoke City"

L'entrenador blanc-i-blau ha tingut una intensa reunió aquest divendres al matí amb la cúpula esportiva
Actualitzat
TEMA:
Quique Sánchez Flores

Quique Sánchez Flores no ha dirigit la sessió d'entrenament de l'Espanyol d'aquest divendres al matí però no estava gaire lluny dels seus jugadors i és que l'entrenador blanc-i-blau s'ha reunit amb el director esportiu, Jordi Lardín, i el director general esportiu, Óscar Perarnau, a les oficines de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a sobre de la taula, el futur del tècnic després de rebre una oferta per assumir la banqueta de l'Stoke City a la Premier League.

Segons ha pogut saber TV3, Quique ha reconegut que el seu "representant està tenint converses" amb l'equip anglès que li ofereix un projecte més ambiciós i amb una capacitat d'evolució llaga, cinc anys. L'Espanyol, per la seva banda, es remet a la clàusula de rescissió de contracte pactada en 4 milions d'euros.

En tot cas, l'encara entrenador de l'Espanyol serà el diumenge a Cornellà-El Prat per dirigir el partit de Lliga que l'Espanyol jugarà contra l'Athletic Club (18:30).

En cas que es confirmés la marxa de l'entrenador actual, qui està més ben col·locat per agafar les regnes espanyolistes és Xabi Gracia. L'exentrenador d'Osasuna o Màlaga estava orfe de banqueta des que va deixar el Rubin Kazan rus a finals de la temporada passada.

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut