El marcador de Stamford Bridge ha celebrat la classificació per a les semis de Champions (Reuters)

Primers bitllets per a les semis de Champions: el Chelsea vol la revenja i el Lió torna a fer por

Angleses i franceses fan bons els pronòstics davant l'Ajax i el Benfica, respectivament
Redacció Esport3 Actualitzat

Les dues primeres eliminatòries de quarts de final de la Champions femenina s'han resolt sense sorpreses.

Al vespre l'Olympique de Lió ha fet bo el resultat que portava del camp del Benfica (1-2), i no només ha administrat l'avantatge, sinó que l'ha ampliat amb escreix. Amb un doblet de Cascarino i un altre de Diani quan el matx agonitzava, les franceses tornen a fer por. Les 8 vegades campiones del torneig, més que ningú, recuperen la plaça per a semifinals després d'un any d'absència. L'últim escull abans de la final de Bilbao serà el Häcken o el París FC.

Unes hores més tard, el Chelsea no ha passat de l'empat a 1 a Stamford Bridge contra l'Ajax, però el 0-3 de l'anada li ha evitat qualsevol patiment. La colombiana Mayra Ramírez, el fitxatge més car de la història del futbol femení, ha anotat la diana d'unes angleses que volen la revenja a semifinals contra un Barça que necessita expedir el seu bitllet amb el Brann.

En l'anterior edició, "blues" i blaugranes es van veure les cares en aquesta mateixa ronda i la moneda va caure del costat de les catalanes, campiones al capdavall, per un global ajustat de 2-1 (0-1 a Londres, 1-1 a Barcelona).

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut