Pesic no es refia del mal moment del Fenerbahçe: "No és un equip de LEB"

El conjunt entrenat per Zeljko Obradovic acumula un pobre i sorprenent balanç de 2 triomfs i sis derrotes, però el tècnic serbi del Barça avisa del potencial d'un rival que no passa per un bon moment
Actualitzat

Després de la derrota a la pista del Reial Madrid, el Barça de bàsquet vol tornar al camí de les victòries a l'Eurolliga. Els blaugranes reben aquest dijous al Palau el Fenerbahçe, un rival en hores baixes. El conjunt entrenat per Zeljko Obradovic acumula un pobre i sorprenent balanç de 2 triomfs i sis derrotes, però Svetislav Pesic no es refia del mal moment dels turcs.

"El Fenerbahçe no és un equip de LEB. Però ens preparem per guanyar, no vivim en el passat sinó en el present, i el passat l'utilitzem per al futur. El Fenerbahçe és un dels millors equips dels últims 10 anys a Europa, amb els millors jugadors i un dels millors entrenadors, pot passar."

El Barça, que encadena set derrotes consecutives contra el Fenerbahçe en els seus últims enfrontaments a l'Eurolliga, espera trencar aquesta mala dinàmica, i per això el tècnic serbi espera que el Palau els ajudi.

"Per demà és important saber que tenen qualitat, que busquen continuïtat, per a ells és un desafiament jugar aquí al Palau. Per a nosaltres serà molt important jugar al Palau i crear una atmosfera que doni força i confiança als nostres jugadors."

Per la seva banda, Pau Ribas ha admès que és fonamental sumar la victòria contra el Fenerbahçe per mantenir-se en la part alta de la classificació.

"Per a nosaltres és fonamental guanyar, trobem a faltar jugar al Palau en aquesta Eurolliga. Ens caldrà l'afició i hi seran des del primer minut, intentarem aconseguir la victòria. El Fenerbahçe és l'equip que és, té tot el nostre respecte, però ens és igual el rival. Som el Barça i hem d'aconseguir victòries. Ells tenen molts jugadors que han estat campions, però farem el nostre partit. Donarem el màxim."

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut