Oriola destaca el potencial físic del Khimki abans del partit d'Eurolliga

El Barça Lassa buscarà a la pista del Khimki la quarta victòria consecutiva a l'Eurolliga. Abans del partit, Pierre Oriola ha alertat de les capacitats del rival i de la dificultat del partit.
Actualitzat

Després de la derrota a la Lliga contra el Fuenlabrada, el Barça Lassa torna a l'Eurolliga, on acumula tres victòries consecutives. L'equip de Svetislav Pesic buscarà a la pista del Khimki rus el quart triomf seguit per acostar-se a la part alta de la classificació.

En la prèvia del partit, l'ala pivot Pierre Oriola ha alertat de la dificultat que tindrà el partit i ha alabat el potencial físic dels russos: "Tenen jugadors interiors no gaire alts, però amb un potencial físic important". A més, Oriola ha destacat la presència d'Aleksei Shved, màxim anotador de la competició, amb una mitjana de 25,6 punts per partit.

Amb tres victòries i dues derrotes, el Barça és sisè a la classificació, en places d'accés a la següent ronda. El Khimki, per la seva part, és dotzè amb només una victòria, que van aconseguir en l'última jornada davant el Gran Canària.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut