Nico Williams en una acció del partit de Copa del Rei contra el Barça amb Jordi Alba (EFE)

Nico Williams premiat per l'Athletic després del partit contra el Barça

El club basc ha anunciat que millora les condicions contractuals de l'extrem, que passarà a tenir fitxa del primer equip
Redacció Esport3 Actualitzat

Si al tenis gaudim des de fa molts anys de les germanes Venus i Serena Williams, a l'Athletic Club poden presumir de tenir al seu equip els germans Iñaki i Nico Williams. Iñaki ja fa anys que deixa mostres del seu futbol a la Primera Divisió, però ara se li ha sumat el seu germà petit, Nico, que des d'aquest divendres passa a tenir fitxa del primer equip. Segons ha anunciat el seu club, Nico Williams "ha complert els objectius marcats" i passa a disposar de contracte professional, amb un augment del seu salari i també de la clàusula de rescissió.

Aquesta millora en l'estatus de l'extrem basc arriba després del seu gran partit contra el Barça a la Copa del Rei, on Nico Williams va fer anar de bòlit Jordi Alba i va assistir Muniaín en el primer gol. Nico, de només 19 anys, ha jugat 27 partits amb el primer equip i ha marcat tres gols. Ha estat en aquestes últimes setmanes, però, on ha marcat el punt d'inflexió, amb les dues dianes contra el Mancha Real, el gol decisiu que va marcar a la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid i el partit excel·lent que va fer contra el Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut