Nico González, en una imatge d'arxiu de la temporada passada. (Reuters)

Nico González ja té fitxa del primer equip del Barça i escull un dorsal mític

El Barça ha inscrit el jove migcampista gallec, que fins ara jugava com a integrant del filial, i espera fer el mateix en els pròxims dies amb Gavi
Redacció Esport3 Actualitzat

El límit salarial no dona per massa alegries a can Barça, però sí que li ha permès inscriure Nico González com a jugador del primer equip, i així figura des d'aquest dijous en el registre de LaLiga.  

Aquest canvi, important per al jugador pel que fa a l'escala salarial i merescut pel que s'ha vist al terreny de joc, dona més marge a Xavi a l'hora de fer alineacions o substitucions durant un partit, perquè a les competicions estatals s'han d'alinear un mínim de 7 jugadors del primer equip simultàniament. En cas de jugar aquest vespre a San Mamés, Nico ja ho farà com a jugador del primer equip.

Nico escull el 14

El jove migcampista ha escollit heretar el dorsal 14 que ha deixat lliure Philippe Coutinho. Un número molt especial a Can Barça. A banda de grans jugadors que l'han lluït com Henry o Mascherano, era el número que el Johan Cruyff entrenador donava a aquells futbolistes que feia debutar amb l'equip, quan la numeració anava de l'1 al 9.

El club espera poder inscriure en aquest mateix mercat a Gavi també com a jugador del primer equip. Per a ell serà, segurament, el dorsal que menys agradi a Nico.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut