Tot i el suport de l'afició, l'Europa no ha pogut continuar viu a la Copa

Nàstic, Cornellà i Europa queden fora de la Copa

El Linares, el Talavera i l'Amorebieta han eliminat els tres equips catalans
Redacció Esport3 Actualitzat

Linares-Nàstic

El Nàstic ha caigut als penals en la seva eliminatòria al camp del Linares, equip també de la Primera RFEF. Els tarragonins han empatat a zero al final dels 90 minuts reglamentaris. Tampoc s'ha mogut el marcador a la pròrroga. A la tanda dels 11 metres, els andalusos s'han adjudicat el partit per un global de 6 a 5.

Talavera-Cornellà

El Cornellà tampoc continuarà a la Copa després de veure's superat també per un equip de la mateixa categoria, Primera RFEF. El Talavera ha fet valer el factor camp per imposar-se per 2 a 0 amb gols de Farofa i Perales en els primers 20 minuts.

Europa-Amorebieta

L'Amorebieta de Segona Divisió A ha deixat fora de la competició l'Europa (2a RFEF) al Nou Sardenya. Els catalans han plantat cara, però han acabat cedint per un solitari gol d'Iker Amorrortu al minut 33 (0-1). Els escapulats han tingut ocasions per empatar. La més clara, una de Jordi Cano, que tot sol davant el porter rival ha xutat fregant el pal.