Míchel confia a redreçar el rumb contra el Valladolid

Després de tres derrotes seguides, els gironins ocupen plaça de descens i una altra ensopegada podria encendre definitivament les alarmes
Redacció Esport3

El Girona no pot fallar més i necessita sumar, gairebé obligatòriament, els tres punts contra el Valladolid. Després de tres derrotes seguides, els gironins ocupen plaça de descens i una altra ensopegada podria encendre definitivament les alarmes.

La bona notícia per a Míchel és que recupera Christian Stuani un cop superades les molèsties que arrossegava al pubis. El tècnic madrileny, per cert, haurà de dirigir el partit des de la graderia perquè està sancionat per l'expulsió de la setmana passada a Màlaga.

En la roda de premsa prèvia al partit a Montilivi, Míchel assumeix que la situació de l'equip és delicada, però se sent amb força i motivació per capgirar la truita.

"Sabeu el que hem fet amb el vídeo amb els jugadors? Per això he arribat tard, ho sento. Els hem posat la classificació. Estem en el lloc número 20. No ens agrada, a ningú li agrada, però és la realitat. Tinc l'energia que em dona l'equip i això per a mi és molt important. Noto que el jugador hi va, que estem en un procés de millora i noto que els entrenaments són molt bons. Això em dona molta energia per afrontar aquest repte."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut