Michael Schumacher en una imatge d'arxiu (Reuters)

Michael Schumacher cinc anys després de l'accident que li va canviar la vida

L'any 2013, la vida del pilot va canviar completament després d'un accident d'esquí a l'estació alpina de Méribel
Actualitzat

Aquest dissabte, 29 de desembre, es compleixen cinc anys de l'accident que va canviar la vida a Michael Schumacher. El 2013, el campió de Fórmula 1 va tenir un accident d'esquí a l'estació alpina de Méribel i es va donar un cop contra una roca que li va provocar greus lesions cerebrals.

Schumacher va ser operat dues vegades i va estar sis mesos en coma induït. El pilot va ser traslladat a un hospital de Lausana, a Suïssa, on va començar la recuperació. La família va habilitar una mansió a Suïssa, on va acabar sent traslladat.

Des de llavors, tot ha estat molt hermètic. La família poca cosa ha explicat i hi ha hagut molts rumors sobre l'estat de salut del pilot de Fórmula 1. La situació de Schumacher és "un assumpte privat", sol respondre la família quan es filtra a l'exterior alguna notícia.

El 3 de gener del 2019, Schumacher complirà 50 anys, i, per això, Keep Fighting, una plataforma que es va crear en suport de l'ex de Mercedes, Ferrari, Bennetton o Jordan, llançarà l'aplicació oficial del pilot alemany com a homenatge pel seu aniversari.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut