Messi es va lesionar en el partit amistós contra Hondures (@Argentina)

Messi continua fent tractament específic i evoluciona favorablement del fort traumatisme lumbar

L'AFA explica en un comunicat mèdic que el crac argentí del Barça segueix un tractament específic amb analgèsics i antiinflamatoris i repòs esportiu després del traumatisme lumbar que va patir en el partit amistós contra Hondures
Actualitzat

La selecció argentina ha fet un comunicat mèdic per informar de l'estat físic de Leo Messi, que es va lesionar en l'últim partit amistós de l'"albiceleste" contra Hondures. En l'informe s'explica que el jugador argentí del Barça es recupera del fort traumatisme que va patir a la zona lumbar i continua amb el tractament específic indicat pel cos mèdic de l'AFA.

Messi es recupera d'acord al traumatisme sofert, disminuint diàriament la intensitat del dolor i les limitacions en els moviments corporals inicials que va presentar. A més, es troba amb major confort en les activitats bàsiques quotidianes, sense fer esforços i continua amb tractament específic amb analgèsics i antiinflamatoris i repòs esportiu.

El crac blaugrana es recupera abans de viatjar cap a Barcelona, on aquest dijous ha de declarar davant el jutge acusat d'un presumpte delicte d'evasió fiscal xifrat en 4,1 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut