Messi, compromès amb el Barça un any més

El crac argentí no ha fet efectiva la clàusula que li permetia marxar lliure del club blaugrana
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi es quedarà al Barça, com a mínim, fins al 30 de juny del 2021. El crac argentí no ha fet efectiva la clàusula que li permetia marxar lliure del club blaugrana i ara el repte de la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu és renovar-li el contracte més enllà de la temporada que ve, que es quan s'acaba.

Messi ha sortit a l'entrenament com fa gairebé sempre, acompanyat pel seu amic Luis Suárez. Avui era un dia especial perquè, per primer cop després del retorn, han pogut entrenar-se junts els jugadors disponibles. El capità blaugrana s'ha mostrat durant aquests dies en una versió òptima, és a dir, com és habitual, marcant diferències sobre la gespa i amb màxima ambició de cara a aconseguir els dos grans títols pendents: Lliga i Champions.

Com a part d'aquest compromís, Messi no ha executat l'opció que tenia al seu contracte per poder marxar aquest estiu, i, per tant, continuarà una temporada més com a blaugrana. Un any més del millor jugador del planeta, un luxe per als seguidors culers i per als seus companys de vestidor.

Ara, el repte per a Josep Maria Bartomeu és aconseguir repetir que Leo Messi renovi el seu actual contracte més enllà del juny del 2021, data de finalització oficial. Serà un dels objectius prioritaris del seu últim any de mandat.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut