Marea blaugrana per a la final de la Champions a Bilbao

Uns 40.000 aficionats blaugrana veuran el partit del Barça des de San Mamés
Redacció Esport3 Actualitzat

Queden hores per viure la gran final de la Champions femenina (18.00), on el Barça busca aixecar la tercera Copa d'Europa. Per fer-ho, compta amb el suport de l'afició, que no ha dubtat a fer costat a l'equip en què probablement és el partit més important de la temporada. Al voltant d'uns 40.000 aficionats blaugrana viatjaran fins a Bilbao, en un desplaçament que es convertirà en un dels més nombrosos de la història del club. De fet, la jugadora Patri Guijarro encara no s'ho creu:

"És increïble que tots els culers estiguin amb nosaltres. Serà una motivació extra i segur que ens ajudaran molt".

 

 

 

La final més blaugrana

Ja no queden entrades, i segons la UEFA, són al voltant de 40.000 els assistents al partit que tenen entrada com a afició del Barça. S'han comprat 39.000 localitats des d'Espanya. Està previst que milers de culers es desplacin, en autobusos, cotxes, i avions, a Bilbao aquest cap de setmana. El club ha informat que més de 20 autocars han sortit de matinada en direcció a la capital de Biscaia.

Està clar que el suport de l'afició és incondicional, i les jugadores se senten molt acompanyades. De fet, ho afirma Marta Torrejón:

"És un orgull, però tenint en compte el recorregut de l'afició en les últimes finals no és una sorpresa. Ens demostren el seu suport cada dia al Johan Cruyff. Només ens queda agrair-los el suport".

L'any passat, 10.000 culers es van desplaçar a Eindhoven per veure com el Barça aixecava la segona Champions. Fa dues temporades, van ser 15.000 els qui van viatjar fins a Torí per a la final que va acabar amb derrota (1-3), precisament contra l'Olympique de Lió.

Ara, les blaugrana esperen aixecar la seva tercera Champions, i així, continuar fent història en el món del futbol.  

Ambient de luxe 

Els aficionats del Barça ja es fan notar a Bilbao. L'ambient és espectacular, que posa la pell de gallina. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut