Quin nyanyo! Mapi León dona l'ensurt en l'entrenament previ a la final de Bilbao

El cap de la central aragonesa ha impactat contra la jove defensa Corrales en la sessió d'aquest divendres a San Mamés
Redacció Esport 3 Actualitzat

El Barça ha confirmat que Mapi León ha rebut l'alta mèdica per a la final de la Champions, i per tant, Jonatan Giráldez podrà comptar amb la jugadora blaugrana per disputar el partit més esperat de l'any. La defensa del Barcelona Mapi León ha rebut l'alta mèdica, després de sis mesos de baixa per un trencament de menisc extern al genoll dret pel qual va haver de passar per quiròfan, i ha entrat a la convocatòria per enfrontar-se a l'Olympique de Lió aquest dissabte

L'ensurt durant l'entrenament

Quin nyanyo! La que ha estat la gran novetat en la llista per a la final de la Champions de Bilbao, Mapi León, ha donat l'ensurt en l'entrenament previ d'aquest divendres. Afortunadament no ha estat cap recaiguda del trencament de menisc que l'ha tinguda 6 mesos de baixa, sinó d'una forta contusió que li ha deixat un bony ben visible al front.

La central aragonesa ha estat qui ha sortit més malparada d'un xoc cap contra cap amb la jove del planter Lucía Corrales. Aquest ha estat l'instant de l'impacte totalment fortuït:

En un primer moment, la defensa del planter ha quedat estesa a terra però s'ha recuperat al cap d'uns minuts amb l'ajuda dels serveis mèdics de l'equip blaugrana. A León, en canvi, que aquesta setmana va completar el primer entrenament íntegre amb les seves companys, li han aplicat gel i no s'ha tornat a reincorporar als exercicis. Per uns minuts els gestos de la futbolista saragossana, habitualment alegres, han estat d'atordiment.

Amb independència d'aquesta acció, Mapi no semblava predestinada a tenir gaires minuts a San Mamés per la falta de ritme.

Mapi León, atesa pels metges de l'equip blaugrana
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut